Rijst Menu Empal Belado
Een smaakvolle Indonesische maaltijd met als stevige basis witte rijst of gele rijst, aangevuld met Empal balado, een heerlijk gekruid rundvleesgerecht in balado-saus. Daarbij geserveerd: gebakken Tumis boontjes, frisse Atjar kuning van wortel en komkommer voor een verkwikkend zuurtje, huisgemaakte Sambal voor een pittige kick, en krokante Kroepoek als knapperige finishing touch. Een harmonie van smaken en texturen!
€ 16,95
Slechts 1 resterend op voorraad
Andere heerlijke Rijst Menu's die je niet wilt missen
Een heerlijke Indonesische maaltijd met als stevige basis witte rijst of gele rijst, gecombineerd met kip in een krokant jasje, rijkelijk overgoten met balado-saus. Daarnaast gebakken Tumis boontjes, frisse Atjar kuning van wortel en komkommer voor een verfrissend zuurtje, huisgemaakte Sambal voor een pittige kick en krokante Kroepoek als knapperige toevoeging. Een ware smaaksensatie!
Onze Lontong Gado-Gado bestaat uit verse groenten zoals sperziebonen, taugé, aardappelen en kool, overgoten met een rijke en smaakvolle pindasaus. Dit wordt geserveerd met lontong (rijstcake), gekookt ei, gefrituurde tempeh en tofu, en krokante kroepoek.
Een heerlijke Indonesische maaltijd met een stevige basis van witte rijst of gele rijst, gecombineerd met malse kip in een zoete en kruidige kecap-saus. Daarnaast gebakken Tumis boontjes, frisse Atjar kuning van wortel en komkommer voor een subtiel zuurtje, huisgemaakte Sambal voor een pittige touch en krokante Kroepoek als knapperige toevoeging. Een perfecte combinatie van smaken en texturen!
Een complete Indonesische maaltijd met een stevige basis van witte rijst of gele rijst, verrijkt met malse en kruidige Rendang, een smakelijk stoofvleesgerecht in kokosmelk. Daarbij gebakken groenten in de vorm van Tumis boontjes, frisse Atjar kuning van wortel en komkommer die zorgt voor een verfrissend zuurtje, huisgemaakte Sambal voor een pittige touch en krokante Kroepoek als knapperige bijgerecht. Een smaakvolle combinatie voor de echte liefhebber!
Een smakelijke Indonesische maaltijd met als stevige basis witte rijst of gele rijst, gecombineerd met gegrilde kip in een zoete en hartige rode saus. Verder omvat de maaltijd gebakken Tumis boontjes, frisse Atjar kuning van wortel en komkommer voor een verkwikkend zuurtje, huisgemaakte Sambal voor een pittige kick en krokante Kroepoek als knapperige toevoeging. Een feest van smaak en textuur!
Een heerlijke Indonesische maaltijd met een stevige basis van witte rijst of gele rijst, gecombineerd met droge opor kip, gestoofd in romige kokosmelk. Daarbij gebakken Tumis boontjes, frisse Atjar kuning van wortel en komkommer voor een subtiel zuurtje, huisgemaakte Sambal voor een pittige kick en krokante Kroepoek als knapperige toevoeging. Een harmonie van smaken en texturen voor een authentieke eetervaring!